Registrera din maskin och få 2 x 200kr i rabatt

Brewer Registration

Min varukorg
MINI BASKET
Det finns för närvarande inga objekt i din varukorg
Cappuccinokakor
  • Förberedelsetid: 20 minuter
  • Portioner: 16
  • Gräddning: 20 minuter
  • 1 TASSIMO Gevalia Cappuccino (1 T DISC Gevalia Espresso och 1 T DISC mjölkkoncentrat för cappuccino)
  • 100 g margarin
  • 100 g farinsocker
  • 1 nypa salt
  • 1 ägg
  • 250 g mjöl
  • 2 teskedar bakpulver
  • 100 g nötter (tex. valnötter, macadamianötter eller mandlar)
  • 1 Värm ugnen till 175 °C (varmluftsugn). Tillred en TASSIMO Gevalia Cappuccino som vanligt i din TASSIMO-maskin. Blanda margarin, socker, en nypa salt och den varma cappuccinon med en stavmixer till en jämn smet och vispa sedan ner ägget.
  • 2 Blanda mjöl och bakpulver noga och rör ner i smeten. Hacka nötterna grovt och vänd ner dem i smeten.
  • 3 Klicka ut smeten med en matsked i taget på två bakplåtar täckta med bakpapper. Lämna lite mellanrum mellan kakorna. Grädda i 15-20 minuter och låt svalna på plåtarna.
  • 4 Kakorna kan tas ut ur ugnen medan de fortfarande är lite mjuka. De kommer att hårdna när de svalnar, men förbli mjuka och krispiga.

Produkter som används i det här receptet: