Maskiner

Sortera efter

Upptäck TASSIMOs prisvärda maskiner

Möt TASSIMO-familjens kaffemaskiner. Är du på jakt efter en kaffemaskin som kan göra olika varma drycker? Då är en TASSIMO-maskin rätt val för dig! Smart, kompakt och enkel att använda. Alla TASSIMO-maskiner har skapats av Bosch som är känt för sin kvalitet och innovation. Intellibrew™-tekniken gör din kaffemaskin smart. Genom att läsa av streckkoden på T DISCS vet din TASSIMO-maskin exakt hur den ska brygga den perfekta drycken. Och den är klar med en knapptryckning! Inget mer krångel med att mäta rätt mängd mjölk eller ställa in temperaturen.

Vilken Bosch TASSIMO-maskin är rätt för dig?

TASSIMO erbjuder ett brett utbud av maskiner för kaffe och varma drycker. Vilken modell ska man välja?, TASSIMO MY WAY, TASSIMO VIVY eller TASSIMO SUNY? TASSIMO MY WAY lägger till en personlig touch till din dryck. Du kan skapa dina egna inställningar. Är du på jakt efter en kompakt kaffemaskin? TASSIMO VIVY är maskinen för dig! TASSIMO SUNY är den enklaste maskinen. Alla dina TASSIMO T DISCS kan förvaras i denna maskin.

Hur använder man TASSIMO-maskinen?

Alla TASSIMO-maskiner är enkla att använda. Oavsett om du väljer den innovativa TASSIMO MY WAY eller TASSIMO SUNY kommer alla att kunna brygga den varma dryck de önskar. Köp först T DISCS till din maskin – dessa TASSIMO T DISCS passar i alla TASSIMO-maskiner. Har du redan skaffat T DISCS? Då sätter du bara in dem i din maskin. Placera en kopp eller mugg på kopphållaren. Tryck på knappen så brygger TASSIMO-maskinen din dryck på några sekunder.